Lajme nga komunatShkup

Shilegov: Për dy vite Shkupi do të jetë qytet i çiklizmit

Lidhja e anës veriore dhe atë jugore të qytetit me shtigje për biçikleta ndoshta është sfida më e madhe që e kemi dhe pres që ta tejkalojmë. Për dy vite prej tani Shkupi do të jetë qytet i biçikletave me rrjet të zhvilluar të çiklizmit, që do të lidh të gjitha lagjet e kryeqytetit. Sot, këtë e paralajmëroi kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov në tribunën "Qyteti i Shkupit për mobilitet më të mirë", në vazhdën e shënimit të javës Europiane për mobilitet 2019.

Back to top button
Close