BotëBotë.Portal

SHBA-ja e ndërpret ndihmën direkte për Afganistanin

- SHBA-ja e ndërpret ndihmën direkte për Afganistanin prej 160 milionë dollarë për shkak të mungesës së rregullave konkrete të Qeverisë afgane dhe për shkak të luftës joefektive me korrupsionin, deklaroi sot sekretari i përgjithshëm i SHBA-së, Majk Pompeo.

Back to top button
Close