BallkanBallkan.Portal

Senatorët amerikanë Xhonson dhe Marfi sot për vizitë në Kosovë

Në prag të zgjedhjeve të 6 tetorit, senatorët Kris Marfi dhe Ron Xhonson sot do të qëndrojnë në Kosovë.

Back to top button
Close