BotëBotë.Portal

Së paku 30 civilë e humbën jetën në një sulm ajror të forcave afgane

SSë paku 30 civilë e humbën jetën dhe 40 janë lënduar nga një sulme ajror të forcave afgane të sigurisë me mbështetjen e forcave amerikane.

Back to top button
Close