Fotoservis

SASHK – konferencë shtypi

Konferencë shtypi e kryetarit të Sindikatës së Pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë të Republikës së Maqedonisë - SASHK, Jakim Nedellkov

Back to top button
Close