0_Sport,PortalSportTë Tjera

Saraçi fitues i Turneut të Dytë memorial në shah “Mahi Halili – Lala”

Turneu i dytë memorial kushtuar veprimtarit Mahi Halili - Lala, u mbajt mbrëmë nën organizimin e Klubit të shahut Anpasan dhe familjes Halili.

Back to top button
Close