Fotoservis

Samiti Ballkanik i Sipërmarrësisë

Kryeministri Zoran Zaev dhe zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike Koço Angjushev patën fjalim në Samitin e parë Ballkanik të Sipërmarrësisë në organizim të Creative Hub dhe Odës Ekonomike të Maqedonisë

Back to top button
Close