Фотосервис

Работна средба Штефан – Пендаровски

Работна средба на претседателот на Советот на странски инвеститори, Петер Штефан и членовите на Управниот одбор на Советот на странски инвеститори со Стево Пендаровски, претседател на Република Северна Македонија

Back to top button
Close