BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Qeverisja e të drejtës dhe reformat në arsim imperativ për biznesin

Jemi mbrapa nga trendi botëror i automatizmit dhe digjitalizimit. Duhet të investojmë në teknologji të reja, për ta restrukturuar sistemin arsimor në pajtim me nevojat e tregut të punës, për t'i përafruar rregullat në pjesën e lehtësimit financiar dhe tatimor me ato të BE-së për të mos qëndruar fondet e disponueshme të pashfrytëzuara, ndërsa Bankën e Maqedonisë për mbështetje dhe zhvillim ta ristrukturojmë në drejtim të mbështetjes së industrive të cilat janë 100 për qind të orientuara në eksport, i porositi sot bashkësisë së biznesit presidenti Stevo Pendarovski.

Back to top button
Close