0_Maqedoni.PortalPolitikë

Qeveria e miratoi Strategjinë e re për mbrojtje

- Qeveria në seancën e sotme të 154-të të rregullt e shqyrtoi dhe miratoi informacionin me Draft-strategjinë për mbrojtje të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe e detyroi Ministrinë e Mbrojtjes që në afat prej shtatë ditëve nga miratimi i informacionit që ta dorëzojë Strategjinë për Mbrojtje deri te Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski për sjelljen e tij.

Back to top button
Close