0_Maqedoni.PortalShoqëri

Punëtori hyrëse në projektin e ri të MMJPH dhe UNDP

Punëtori hyrëse e projektit të ri "Forcimi i kapaciteteve institucionale dhe teknike për të përmirësuar transparencën mbi ndryshimin e klimës në bazë të Marrëveshjes së Parisit (Projekti CBIT)", u mbajt sot në Shkup, ndërsa zbatohet në bashkëpunim të  Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor dhe Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim - UNDP.

Back to top button
Close