Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Protestë edhe e të punësuarve në spitalin klinik të Tetovës

- Mjekë, infermiere dhe personel tjetër i Spitalit klinik në Tetovë sot gjysmë ore protestuan me qëllim që të tregojnë nevojën që të parandalohet dhuna ndaj të punësuarve në sektorin e shëndetësisë. Ata u grumbulluan në rrethin e spitalit klinik dhe për gjysmë ore e ndërprenë punën e tyre.

Back to top button
Close