Фотосервис

Презентација

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев пред стопанствениците ги презентираше мерките за поттикнување на инвестициите, технолошкиот развој и зголемувањето на конкурентноста на македонските компании.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close