Fotoservis

Prezantim

Zëvendëskryeministri për çështje ekonomike Koço Angjushev para afaristëve i prezantoi masat për nxitje të investimeve, zhvillimit teknologjik dhe rritjen e konkurrencës së kompanive të Maqedonisë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close