Фотосервис

Поврзаноста помеѓу спречувањето измами и истрагите

Министерката за финансии Нина Ангеловска и генералниот директор на Европската канцеларија за борба против измама ОЛАФ, Виле Итала се обрататија на настанот „Поврзаноста помеѓу спречувањето измами и истрагите“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close