EvropëEvropë.Portal

Policia në Paris përdori gaz lotsjellës kundër jelekverdhëve, 90 persona janë arrestuar

Policia franceze ka hedhur sot gaz lotsjellës dhe ka arrestuar dhjetëra protestues të shtunën të cilët kanë tentuar të mbajnë protesta të paautorizuara në Paris.

Back to top button
Close