Korrespondentë MKDKronikëKronikë.Portal

Po hetohet rast i prostitucionit të një vajze 14 vjeçare nga Shtipi

- Në lidhje me akuzat në disa medie për përfshirje të një vajze 14 vjeçare nga Shtipi në rrjetin e prostitucionit të minoreneve në vend dhe jashtë vendit, shefi i Repartit për Informacione me Karakter Publik në MPB Suzana Praniq për MIA-n thotë se po punojnë në këtë rast, por në interes të hetimit nuk mund të kumtojnë hollësi.

Back to top button
Close