BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Përfaqësues të MATTO-s dhe ambasadori Timonie kanë biseduar për investimet franceze në vend

Arsye për praninë e deritanishme të dobët të investitorve francezë në Republikën e Maqedonisë së Veriut është tregu i vogël, jostabiliteti relativ politik dhe administrata joreformuese. Për këtë në Shkup nuk ka pasur atashe tregtare dhe ky problem është mbuluar nga Ambasada në Sofje, ka theksuar ambasadori francez Kristijan Timonie në takim me kryetarin e Odës Ekonomike Maqedoni-Turqi - MATTO, Ajdovan Ademoski.

Back to top button
Close