EvropëEvropë.Portal

Pelegrini mbetet kryeministër i Sllovakisë

Peter Pelegrini do të mbetet kryeministër sllovak ngaqë opozita nuk arriti të grumbullojë vota të mjaftueshme për impiçment në Parlament, pas presionit mbi qeverinë për rastin e gazetarit te vrarë Jan Kucijak dhe të fejuarës së tij.

Back to top button
Close