0_Maqedoni.PortalKorrespondentë BotëPolitikë

Pecas: Bëjmë gjithçka që mundemi që t’i zbusim pasojat negative të Marrëveshjes së dëmshme kombëtare të Prespës

Marrëveshja e Prespës është kombëtarisht e dëmshme dhe bëjmë gjithçka që mundemi që t'i zbusim pasojat negative për prodhimet e Maqedonisë ashtu edhe lidhur me gjuhën dhe kombësinë maqedonase të cilat kanë disa pasoja negative", thotë zëdhënësi i Qeverisë greke, Stelios Pecas në brifingun e sotëm të rregullt me gazetarët, duke u përgjigjur në pyetjen si Qeveria greke e karakterizon Marrëveshjen e Prespës, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close