BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Pas ngjarjeve në Lindjen e Afërt, nuk ka ndryshime të çmimeve të naftës në Greqi

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Energjetikës të Greqisë dhe Ministria për Zhvillim dhe Investime të Greqisë me vëmendje i ndjekin ngjarjet  e tregut vendor  të naftës  dhe janë të gatshëm të ballafaqohen  me spekulime eventuale për shkak të rrjedhës së çmimit ndërkombëtar të naftës dhe pasojat e tregut vendor, të mbajtur në Ministrinë greke për Mjedis Jetësor dhe Energjetikë, lajmëroi korrespodentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close