EvropëEvropë.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Parlamenti Evropian kërkon t’i jepet fund dhunës kundër rohingjëve

Me 564 vota për, 12 kundër dhe 94 të përmbajtur, deputetë evropianë u prononcuan për rezolutë me të cilën dënohet ashpër dhuna dhe përndjekja e rohingjëve, pakicë myslimane në Burma.

Back to top button
Close