Parashkimi i motit

Parashikimi i motit

Moti në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diel dhe shumë i ngrohtë për këtë periudhë të vitit. Për shkak të temperaturave të larta përgjatë Luginës së Vardarit do të aktivizohet meteo alarmi i verdhë.

Back to top button
Close