Lajme nga komunatShkup

Pa energji elektrike nesër një pjesë e Karposhit, Sarajit dhe Gjorçe Petrovit, një pjesë e Qendrës pa ujë

Për shkak të kryerjeve të ndërhyrjeve teknike në elektro rrjetin e distribuimit, pa energji elektrike nesër do të mbesin një pjesë e shfrytëzuesve të komunës së Karposhit, Sarajit dhe Gjorçe Petrovit.

Back to top button
Close