0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Opozita propozon katër skenarë për zgjedhje të prokurorit të ri publik për krim të organizuar dhe korrupsion

Prokuroria e njëjtë, me prokuror të ri për krim të organizuar dhe korrupsion i cili mund të jetë profesor është përgjigja e VMRO-DPMNE-së deri te ekipi qeveritar mbi propozimin për ligjin për Prokurori publike. Opozita konsideron se duhet te ndërrohet vetëm Villma Ruskovska dhe ka ofruar katër skenarë për zgjedhje të prokurorit të ri dhe në gjitha ofertat VMRO-DPMNE e ka fjalën e fundit për zgjedhje.

Back to top button
Close