0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Njësiti zjarrfikës në Tetovë u pajis me dy kamionë për shuarjen e zjarreve si donacion nga Danimarka

- Zjarrfikësit e Tetovës u pajisën me dy automjete të reja - kamionë specialë për shuarjen e zjarrit të cilët janë donacion nga Danimarka. Kamionët janë siguruar me angazhimin e Mexhait Latifit mjek i fshatit të Tetovës Dobrosht, i cili tashmë disa vite jeton dhe punon në Danimarkë.

Back to top button
Close