0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Një grup punues nga Kuvendi për vizitë në IPP Burgu Shkup

Grupi punues i Komisionit të përhershëm anketues për mbrojtje të lirive dhe të drejtave të qytetarëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të realizojë vizitë zyrtare në IPP Burgu Shkup - Shkup.

Back to top button
Close