Fotoservis

Nënshkrim i marrëveshjeve

Nënshkrim i marrëveshjeve për financim të Projektit për ndërtim dhe instalim të sistemit elektronik për pagesë në pikat pagesore përgjatë Korridorit VIII dhe autostradën Miladinovski - Shtip

Back to top button
Close