EvropëEvropë.PortalKorrespondentë Botë

Në pah kontest i ri tregtar mes BE-së dhe SHBA-së

Eurokomisarja për tregti Sesilija Malmstrom ka shprehur shqetësim se i mundur është eskalim i ri tregtar mes Brukselit dhe Uashingtonit këtë herë për shkak të kontestit rreth Erbasit dhe Boingut.

Back to top button
Close