Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Në Kërçovë komuna do të ndërtojë dy rrethrrotullime të reja

Komuna e Kërçovës do të ndërtojë dy rrethrrotullime të reja, ose rregullim të udhëkryqeve me rrugët "Marshal Tito" dhe "11 Shtatori", hapësira para xhamisë "Kulla e Bardhë" dhe para kazermës "Çede Filiposki- Dame".

Back to top button
Close