Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Nju-Jork - Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, dhe një delegacion qeveritar në përbërje të zëvendëskryetarit të Qeverisë së RMV-së për Çështje Evropiane Bujar Osmani, ministrit të Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov, ministrit të Shëndetësisë Venko Filipçe dhe ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, prej 23 e deri më 28 shtator do të marrin pjesë në punën e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju-Jork, e cila këtë vit mbahet për të 74-t herë.

Back to top button
Close