Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

Shkup - Seancë e Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. (salla "Boris Trajkovski"/11:00) Shkup - Seancë e Komisionit kuvendor ligjvënës juridik. (Salla 4/12:00)

Back to top button
Close