Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do ta mbajë seancën e 111-të. (12:00) Uashington - Delegacioni nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut i kryesuar nga nënkryetari i Kuvendit Goran Misovski do të marrë pjesë në forumin për përmirësimin e transparencës dhe luftës kundër korrupsionit.

Back to top button
Close