Најава на настани

МИА Најави – свет

- Меѓународен ден на мирот

21 септември 2019

– Меѓународен ден на мирот

– Меѓународен ден на чистење на планетата

Брајтон – Почнува годишниот конгрес на британската опозициска Лабуристичка партија, кој ќе трае до 25 септември.

Париз – Нови протести на „жолтите елеци“.

Хонг Конг – Протрест на продемократското движење.

Минхен – Почнува традиционалниот фестивал на пивото, што ќе трае до 6 октомври.

 

Back to top button
Close