MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup– Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do ta mbajë seancën e rregullt të 153-të, në rend dite të së cilës janë shumë pika nga sfera e politikës së jashtme, sigurisë, ekonomisë dhe bujqësisë. Siç informoi pres-shërbimi qeveritar, në seancën e sotme në propozim të Ministrisë së Punëve të Jashtme, Qeveria do ta shqyrtojë informacionin me Propozim-platformën për pjesëmarrje të delegacionit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e rregullt të 74-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, si dhe informacionin për ngritjen e statusit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Bashkësinë e demokracive dhe parashtrimin e kërkesës për marrjen e statusit të vendit anëtar në Këshillin drejtues të bashkësisë së demokracive.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close