MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Lidhjeve, Goran Sugareski dhe kryetari i Komunës Qendër, Sasha Bogdanoviq sot do të kryejnë ekspertizë të punimeve infrastrukturore në rrugën Petriçka në Maxhir Mëhallë. Bëhet fjalë për rikonstruksion të kanalizimit të ujësjellësit, fekal dhe atmosferik. 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close