MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Prokuroria publike e Republikës së Maqedonisë së Veriut i ndërmerr në kompetencë dhe procedim të mëtutjeshëm lëndët e PSP-së, përderisa në Kuvend vazhdojnë negociatat mes pushtetit dhe opozitës për Ligjin për prokurorinë publike.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close