MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Spitali i Përgjithshëm i Qytetit “8 Shtatori” sot do ta shënojë patronatin e nëntë.Me këtë rast, siç paralajmëruan nga spitali, do të hapet një Qendër e re Kardiovaskulare.

09:00/6 shtator/2019/

Shkup – Spitali i Përgjithshëm i Qytetit “8 Shtatori” sot do ta shënojë patronatin e nëntë.Me këtë rast, siç paralajmëruan nga spitali, do të hapet një Qendër e re Kardiovaskulare.

Shkup – Zjarri në Straçincë – Bërnjarcë në malin e Karadakut të Shkupit akoma është aktiv, informuan sot në mëngjes për MIA-n nga Njësiti i Zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit.Zjarri shpërtheu dje pasdite dhe po digjet në pyll me drurë të ulët. Terreni i paqasshëm dhe era e vështirësonin punën e zjarrfikësve.

Shkup – Presidenti Stevo Pendarovski sot do t’i pranojë letrat kredenciale të ambasadorëve të sapoemëruar të Mbretërisë së Suedisë dhe Mbretërisë së Holandës në Republikën e Maqedonisë Veriore.

Shkup – Konferencë nacionale në temë “Ngritja e vetëdijes për punën e EFSA-s dhe mundësitë për bashkëpunim në procesin e vlerësimit të rrezikut”, do të mbahet sot në Shkup në organizim të Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari (AUV) më mbështetje të Agjencisë Evropiane për Siguri dhe Ushqim (EFSA).

Prishtinë – Kryeministri kosovar në dorëheqje Ramush Haradinaj ka deklaruar se në takim me senatorët amerikanë Ron Xhonson dhe Kris Marfi prej tij nuk është kërkuar të gjendet “ndonjë kompromis” në marrëdhëniet me Beogradin.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close