МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

14:30/20 септември 2019

14:30/20 септември 2019

Заев – Џанг Ѕуо: Билатералните односи на високо ниво, реализираме проектите кои носат економски бенефити за граѓаните и државата
Швајцарска поддршка за одржливо производство на ориз во Кочанско
Кабинетот на Пендаровски иницира изготвување стратегиски документ со приоритети за развој на економијата
Реконструкција на патот Фариш-Дреново, тендер за десетина дена
„Бел документ“ за развој и планирање на одржлива урбана мобилност во градовите
Во пожарот на Закинтос изгореле 747 хектари земјиште
Европските судии алармираат: Независноста на судството во ЕУ е под закана
Норвешки „Еквинор“ и британски ССЕ градат најголем светски ветропарк во море
ЕУ го осуди трагичното убиство на судански бегалец во Либија
Хутите ја обвинуваат арапската коалиција за ескалација на нападите

Back to top button
Close