BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Methju Palmer për vizitë në Mal të Zi

 Zëvendës ndihmës sekretari shtetëror për punë evropiane dhe  euroaziatike pranë Departamentit të shtetit amerikan dhe i dërguar special i sapoemëruar për Ballkanin Perëndimor Methju Palmer sot do të qëndrojnë për vizitë  në Mal të Zi.

Back to top button
Close