BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Meta: T’ua kthejmë Shqipërinë shqiptarëve O sot o kurrë!

Në Ditën ndërkombëtare të demokracisë, presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta iu drejtua qytetarëve me mesazh, duke përkujtuar se në themelet e demokracisë është votimi, e drejta e secili qytetar për të zgjedhur dhe për të qenë i përzgjedhur, plularizëm politik. 

Back to top button
Close