Фотосервис

Меѓународен ден на демократијата

Одбележување на 15 Септември – Меѓународен ден на демократијата, во организација на Клубот за младински прашања и политики, а поддржан од Националниот демократски институт

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close