BotëBotë.Portal

Më shumë se 30 liderë botërorë nënshkruan apel për ruajtjen e klimës

Më shumë se 30 shefa të shteteve dhe qeverive nënshkruan apel për përforcimin e aktiviteteve në luftën kundër ndryshimeve klimatike,  që e inicoi presidenti austriak Aleksandar Van der Belen në prag të konferencës për ngrohje globale të OKB-së, që do të mbahet javën e ardhshme.

Back to top button
Close