0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Me mbështetjen e Bankës Botërore do të përforcohet qëndrueshmëria e financave publike dhe do të përmirësohet konkurrenca

Banka Botërore me hua prej 125 milionë euro  do t'i ndihmojë shtetit ta përforcojë  qëndrueshmërinë e financave publike dhe ta përmirësojë konkurrencën e tregut. Huaja është aprovuar nga ana e Bordit të drejtorëve ekzekutivë të Bankës Botërore.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close