0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

MASH dhe BZHA do t’i njoftojnë shkollat për të planifikuar përmbajtje antikorrupsion

Qeveria në seancën e sotme e obligoi Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës në bashkëpunim me Byronë për zhvillim të arsimit me shkresë që edhe këtë vit shkollor t'i njoftojnë të gjitha shkollat fillore për nevojën që të planifikojnë përmbajtje antikorrupsion në programet e tyre vjetore.

Back to top button
Close