Fotoservis

Lidhja mes parandalimit të mashtrimeve dhe hetimeve

Fjalim i drejtorit të përgjithshëm të Zyrës evropiane për luftë kundër mashtrimit OLAF, Vile Itala dhe ministres së Financave Nina Angelovska në ngjarjen "Lidhja mes parandalimit të mashtrimeve dhe hetimeve"

Back to top button
Close