0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Kryetari i Kuvendit e ka pranuar Propozim-vendimin për themelim të komisionit anketues për PSP-në

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi e ka pranuar Propozim-vendimin  për themelim të komisionit anketues për konfirmim të shkeljes së ligjeve dhe keqpërdorimeve në punën e PSP-së që sot ishte dorëzuar nga VMRO-DPMNE.

Back to top button
Close