BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Kryeministri i Kanadasë e shpërndau Parlamentin dhe shpalli zgjedhje

Kryeministri i Kanadasë, Xhastin Trudo e shpërndau Parlamentin dhe shpalli zgjedhje të përgjithshme për më 21 tetor.

Back to top button
Close