BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

KosovaPres: ​Shërbimet sekrete të Serbisë në veri të Kosovës i vëzhgojnë KFOR-in, EULEX-in dhe policinë

Dhjetëra pjesëtarë të Agjencisë Informative dhe të Sigurisë së Serbisë (BIA), si dhe pjesëtarë të Agjencisë për Siguri Ushtarake serbe (VBA), tashmë ndodhen në veri të Kosovës, bëjnë të ditur burime të sigurta të KosovaPress-it nga Zubin Potoku, të afërta me këto struktura.

Back to top button
Close