0_Maqedoni.PortalLink i drejtpërdrejtëPolitikë

Konferencë shtypi e kryeministrit Zaev dhe kryetarit të Këshillit Evropian, Tusk (drejpërdrejtë)

Transmetim i drejtpërdrejtë i konferencës së përbashkët të kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të Këshillit Evropian, Donald Tusk.

Back to top button
Close